ORDU / KUMRU - Ergentürk Şehit Adem Kamur Ortaokulu

Ergentürk Şehit Adem Kamur Ortaokulu

Ergentürk Köyü Kumru/ORDU
Vizyon
Seçkin bir ortamda okulunu, ülkesini, içinde yaşadığı dünyayı seven, benimseyen, inançlı, kararlı, cesur, soran, sorgulayan, çalışkan, disiplinli, başarılı, kendini sürekli geliştiren, öğrenme heyecanı ve merakı olan, katılımcı, yaratıcı, iyi ahlaklı, yapıcı, bilimsel, sorumluluk sahibi, iyi eğitilmiş öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Yarının yurttaşları: Dünyayı diğerleri ile paylaşan, tanıyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, global çevrenin nazik doğasını anlayan ve bir sonraki nesillere daha iyi bir dünya bırakabilen, kendisi ve başkalarıyla dürüst olabilen, basının ve başkalarının etkisi altında kalmadan bir olayın her yönünü görebilen, sağlıklı yasayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, yasamdaki güzelliklerin farkına vararak mutlu olan, inançlı çalışmasıyla, hak ederek başarıya ulaşmış, yaşama ve insanlara sevgi ve umut dolu bir yürekle bakarak kendisini geliştirip topluma hizmet veren bireylerdir .
Öğretim Şekli :normal
08.40- 14.50
Ulaşım
İlçeden her saat başı dolmuş kalkmaktadır.Ünye ve Fatsa´dan da dolmuşlar ile ulaşım yapılmaktadır. Ayrıca Kumru´dan öğretmen servisi kalkmaktadır.
Ergenturk Köyü
İlçeye uzaklık 11km İle uzaklık 83 km